INCDFP INFP
  Ştiri INCDFP

Au inceput inscrierile pentru cea de-a treia Conferinta Nationala a Comunitatii "Educatie pentru Stiinte" ce se va desfasura in perioada 6-8 decembrie 2019 la Biblioteca Nationala de Fizica din Magurele. Cei interesati sa participe la conferinta se pot inscrie pana pe data de 17 noiembrie. Formularul de inscriere il gasiti pe https://cnces.educatiepentrustiinta.ro/ro/inscriere.

Evenimentul va reuni aproximativ 200 de participanti si se adreseaza profesorilor de stiinte (matematica, fizica, chimie, biologie, geografie, informatica, tehnologie) din invatamantul, preuniversitar, primar si secundar, consilierilor scolari, studentilor care doresc sa inceapa o cariera in domeniul invatamantului, membrilor organizatiilor ce desfasoara programe educationale, tuturor celor care doresc dezvoltarea si promovarea unui invatamant de calitate si a carierelor in domeniu STEM. In cadrul celor 3 zile, participantii vor avea parte de mese rotunde si ateliere, prezentari de proiecte si lucrari stiintifice si, de asemenea, vor avea oportunitatea de a vizita institutele si laboratoarele de cercetare de pe platforma Magurele.

Conferinta Nationala a Comunitatii "Educatie pentru Stiinte" este organizata printr-un parteneriat intre Universitatea din Bucuresti, Institutul National de Cercetare - Dezvoltare pentru Fizica si Inginerie Nucleara - Horia Hulubei, Institutul National de Cercetare - Dezvoltare pentru Fizica Pamantului, Universitatea "Babes Bolyai" din Cluj-Napoca, Universitatea "Stefan cel Mare" din Suceava si Universitatea "Alexandru Ioan Cuza" din Iasi si Universitatea Maritima din Constanta.

Partenerii acestui proiect isi propun sa incurajeze dialogul si schimbul de experienta intre principalii actori care practica STEM, interesati de educatie si formare, de orientarea si dezvoltarea carierelor in aceste domenii.

Organizatorii pun la dispozitia participantilor un numar limitat de burse integrale si partiale, care constau in sprijin financiar pentru acoperirea cheltuielilor de deplasare, de cazare si de masa. Informatii despre eligibilitatea, selectia si tipul de sprijin financiar gasiti pe pagina dedicata conferintei https://cnces.educatiepentrustiinta.ro/ro/participare.

http://cnces.educatiepentrustiinta.ro
https://www.facebook.com/events/542627743232826/

INFP


Institutul Naţional de Cercetare - Dezvoltare pentru Fizica Pământului

  • INCDFP
  • EPOS-RO